Hvorfor melde seg inn etter en skade?

Når hverdagen plutselig endres etter en skade står du plutselig foran en jungel av informasjon og spørsmål. Hvem kan hjelpe deg med hva, og hvor finner du informasjon om dette?

Og ikke minst er det vanskelig å skille mellom korrekt informasjon som gjelder alle og en opplevd hendelse for en person. Nå som du har tilgang til det meste gjennom nettet trenger man erfaring for å kunne sortere denne informasjonen.

Personskadeforbundet LTN har eksistert i over 30 år og vi har samlet erfaringer og kunnskap på våre medlemssider. Som medlem hos oss får du tilgang til korrekt informasjon som er kvalitetssikret og i mange tilfeller produsert av våre erfarne rådgivere. Stoffet er delt inn i forskjellige temaer og du kan se noen av de under fanen «rettigheter» . Som medlem i Personskadeforbundet LTN vil du få full tilgang til disse veilederne om forskjellige skader, hvilke rettigheter du har, hvor du kan få erstatning osv.

Men ofte er ikke kunnskap og fakta nok, og du trenger å møte mennesker som har opplevd det du nå opplever. Våre lokal- og fylkeslag finnes over hele landet, og der kan du møte andre i samme situasjon som deg selv. Lagene arrangerer også kurs, sosiale treff og driver trafikksikkerhetsarbeid. Vi har også likepersoner spredt i landet, det er mennesker som har kommet gjennom egen sak og etterpå ønsker å bruke egne erfaringer for å hjelpe andre. En likeperson er et medmenneske, en person som kan lytte og som kan forstå. Her er en oversikt over våre lag.
Her finner du mer informasjon om likepersontjenesten.

Mange skader fører til at du taper inntekter og du kan ha krav på erstatning for dette. Vi har en tjeneste til våre medlemmer hvor vi tilbyr oss å hjelpe deg med å velge advokat. Vi har ikke egne advokater, men vi velger i et fagnettverk av spesialister innen personskadeerstatning. Vi vet hva disse advokatene er gode på og vi tilbyr en vurdering av saken din hos en av våre rådgivere før den sendes over til advokat. I enkelte tilfeller kan du ha behov for å møte en av våre rådgiver og en slik konsultasjon er gratis for deg som medlem av Personskadeforbundet LTN.

Vi anbefaler deg å lese under «hvorfor støtte Personskadeforbundet LTN» for å lese litt om hva vi gjør for å forbedre samfunnet vårt for skadde.

Typer medlemskap og priser

Vi har flere typer medlemskap og kontingenten er for 12 måneder, som starter når du melder deg inn:

  • Ungdomsmedlemskap          kr 100,- (15-25 år)
  • Enkeltmedlemskap                kr 300,-
  • Familiemedlemskap              kr 400,- (kan bestå av to voksne med evt. barn inntil 15 år som bor på samme adresse)
  • Livstid enkeltmedlemskap   kr 4050,-
  • Livstid familiemedlemskap  kr 5000,-
  • Bedriftsmedlemskap             kr 1550,-

Sideoversikt