Vi hjelper russen trygt hjem

Personskadeforbundet LTN kjører i samarbeid med If skadeforsikring også i år kampanjen Ticket to ride, der vi sponser sjåfør til russebiler natt til 1. og natt til 17. mai.

Vi ønsker at russen skal få en trygg feiring, men vi vet at russen er utsatt for ulykker. Det er unge mennesker, god stemning, alkohol og bil og trafikk som kommer sammen.

Sammen med If skadeforsikring ønsker Personskadeforbundet LTN å gi et bidrag til at minnene fra denne tida blir gode.  En avtale med Personskadeforbundet LTN gir tilskudd til sjåfør til bilen på de store festdagene natt til 1. eller natt til 17. mai. Tilskuddet er på 500 kroner og forutsetter at russen selv bidrar med 500 kroner til formålet for å dekke begge dager.

Sjåføren må ha hatt sertifikat i minst fem år, og således være en erfaren sjåfør. Gjennom Ticket to ride får vedkommende betalt 1 000 kroner for to oppdrag. Avtalen om tilskuddet inngås ved at russen signerer en blankett de kan få av et av lokal- eller fylkeslagene og sender inn til sekretariatet. Se på lenke her hvor du kan finne det laget som er nærmest deg og ta kontakt med dem for å få hjelp til å komme trygt hjem fra feiringen.

Sideoversikt

Bli medlem

Du får tilsendt vårt medlemsmagasin 10 ganger i året. Ved å ringe sekretariatet på telefon 22 35 71 00 får du gratis rådgivning innen erstatningsspørsmål og bistand til valg av advokat, helse- og sosiale rettigheter og navrettigheter. Du vil også bl.a. få tilbud om ulike kurs, snakke med en likeperson, rabatter samt rimelig leie av våre leiligheter i Bulgaria.

© Personskadeforbundet LTN – Nettside av Fjellvann

Foto: Color Line & Jørgen Syversen ved Firmabilder AS

Vinn weekendtur for 2 med Color Fantasy

Meld deg inn i dag og bli med i trekningen av en all-inclusive tur for 2 med Color Fantasy til Kiel. Enkel registrer via linken under og du er med i trekningen!