Senioruker i Bulgaria

Vi gjentar tilbudet etter ønske fra våre medlemmer. Tilbudet til seniorer gjelder i uke 20 og uke 21.

Tilbudet til seniorer gjelder i uke 20 og uke 21, altså i perioden fra den 10. mai – til den 26. mai. Målet med ukene er at flere i samme aldergruppe kan bli kjent med hverandre og å gi seniorer reservert tilgang på tilrettelagte leiligheter.

– Det er en perfekt reise for deg som både ønsker å være litt alene, men som også vil ha muligheten til å bli kjent med andre i samme situasjon. Aldersmessig har vi definert seniorer som personer fra 55 år og oppover, og tilbudet gjelder både single og par, skadde og uskadde medlemmer. Det bør også legges til at mange mener at våren, som ikke akkurat er høyssesong, er den vakreste årstiden ved Svartehavet.

Mai er en fin tid i Bulgaria

Siden forbundet kjøpte leilighetene for over 10 år siden har mange medlemmer vært på Panorama Dreams. Noen reiser på egen hånd, mens andre reiser på gruppereiser arrangert gjennom lokallaget. Det har også vært populært å delta på familieleirene som arrangeres hver sommer.

Vi vil understreke at vi ikke er en turoperatur eller tilbyr reiseledere under disse seniorukene. Vi gir imidlertid en rabatt på kroner 500,- pr leilighet, noe som betyr at du kan leie helt ned til kroner 500,- pr leilighet. Dette fordi deler av anlegget ennå ikke er åpent.  Det er også en periode med rimelige flybilletter, i alle fall dersom du har bestiller tidlig. Mai-ukene er fine fordi det ikke er så varmt i Bulgaria på den tiden. I tillegg er det fredeligere enn i høysesongen. Les mer om leilighetene.

For mer informasjon eller bestilling kontakt Frank Gjelsøy på frank@personskadeforbundet.no eller 22 35 71 00.

Sideoversikt

Bli medlem

Du får tilsendt vårt medlemsmagasin 10 ganger i året. Ved å ringe sekretariatet på telefon 22 35 71 00 får du gratis rådgivning innen erstatningsspørsmål og bistand til valg av advokat, helse- og sosiale rettigheter og navrettigheter. Du vil også bl.a. få tilbud om ulike kurs, snakke med en likeperson, rabatter samt rimelig leie av våre leiligheter i Bulgaria.

© Personskadeforbundet LTN – Nettside av Fjellvann

Foto: Color Line & Jørgen Syversen ved Firmabilder AS

Vinn weekendtur for 2 med Color Fantasy

Meld deg inn i dag og bli med i trekningen av en all-inclusive tur for 2 med Color Fantasy til Kiel. Enkel registrer via linken under og du er med i trekningen!