En julekalender med personlig vri!

Det er mange måter å telle ned dagene til jul. I år inviterer vi medlemmene til å aktivt delta i lukeåpning av Personskadeforbundet LTN sin Instagram julekalender. Vi håper med dette å inspirere mange til å skape en flott og inkluderende ramme rundt adventstiden for familie og venner. Kanskje også glede en fremmed i adventstiden?

2020 ble året hvor alt ble snudd på hodet og generelt ble annerledes! Det samme året introdusert Personskadeforbundet LTN en egen «annerledes» julekalender. På Instagram delte vi daglig forslag til morsomme, rimelige og annerledes aktiviteter for å komme i julestemning som et motstykke til den mer kommersielle gavekalenderen. Vi opplevde at kalenderen lykkes med å spre juleglede og inspirerte til hyggelige førjulsaktiviteter.

Ifølge Generalsekretær Ingeborg Dahl-Hilstad ønsker forbundet å videreføre konseptet fra i fjor men med et enda større fokus på hva nettopp DU kan gjøre for å glede andre i adventstiden.

«Vi som kjenner organisasjonen på innsiden vet hvor mye fint og viktig arbeid som legges ned hver eneste dag av våre medlemmer for å hjelpe skadde, deres pårørende og etterlatte.

Som en frivillig organisasjon er vi godt vant med å jobbe for fellesskapet og vi vet hvor mye egen innsats kan bety for andre», avslutter Dahl-Hilstad og legger til at hun håper kalenderen kan være en morsom og litt annerledes måte for oss alle å komme i god gammeldags julestemning på.

Kommunikasjonsansvarlig Eli Charlotte Staurset-Bakke legger ikke skjul på at ikke alle lukene er like nyskapende og kreative. «Noen aktiviteter er gjort før,- mange år på rad, men man kommer liksom ikke gjennom adventstiden uten pepperkake baking eller en Love Actually film kveld! Men vi håper vi også i år kan komme med noen nye ideer til rimelige aktiviteter som mennesker i alle aldre og med ulike skader og fysiske utfordringer kan ha glede av i førjulstiden og som kan inspirere til å spre glede til andre», forklarer hun.

Og begge er enige om viktigheten av å aktivt dele på sosiale medier. «Husk at ved å like, kommentere og dele julekalenderen og andre poster på sosiale medier, gjør nettopp DU en viktig jobb for å styrke organisasjonens synlighet. På denne måten er du også med og sørger for at flere mennesker kan få den samme støtten og hjelpen du har fått», avslutter Ingeborg og Eli Charlotte.

Vi ønsker alle en deilig adventstid og gleder oss til å se deg på Instagram! https://www.instagram.com/personskadeforb/

Sideoversikt