Kristin Levinsen er Årets hjertevenn

For første gang har Personskadeforbundet LTN delt ut prisen Årets hjertevenn. Den ble tildelt Kristin Levinsen, styremedlem i Asker og Bærum.

-Jeg visste ingenting, sier Kristin.

Hun var på styremøte med laget sitt, i går den 15. februar, da hun overraskende fikk tildelt prisen. De holdt møte på Zoom og brått ble Eli Eiklid og Martin Berg fra landsstyret koblet på.

Aktiv i mange år

Det var Julie Kvamme, som også sitter i styret i Asker og Bærum som nominerte Levinsen. Hun pekte på Kristins utrettelige jobb for laget og medlemmene. I tillegg trakk hun frem hennes evne til å se og å gi omsorg for menneskene rundt seg.

«Kristin er et «ja»-menneske og en som viser omsorg. I tillegg har hun vært en pådriver i mange av laget aktiviteter. Som smerteseminaret og julebordene», skrev Julie i begrunnelsen.

På zoommøtet ble det snakket om de fine aktivitetene i laget, og etter hvert som samtalen skred frem forstod Kristin at de sirklet seg mer og mer inn på henne, og det hun hadde gjort for forbundet og laget.

– Det var rett og slett sentimentalt. Jeg gråt av alle de fine ordene og stemningen. Men det var ikke bare meg som gråt, altså. Ingen av deltakne på møtet var uberørte og flere gråt, sier hun, og ler.

-Da jeg forstod at det var meg og at jeg skulle få en slik pris, gråt jeg så mye at brillene skled ned av nesen min. Dessuten måtte jeg gråte litt til da jeg fikk en nydelig blomsterbukett på døra, litt etterpå.

Drivkraft

Kristin har vært en drivkraft i Personskadeforbundet LTNs lokallag siden 2007. Da kom hun nemlig inn i styret i sitt lokallag – og der ble hun.

-Jeg har innimellom – når helsen eller andre ting i livet har tatt ekstra mye energi – tenkt at jeg skal trappe ned. Men klarer det liksom ikke. Jeg blir inspirert av å hjelpe og å legge til rette for andre mennesker. Klarer liksom ikke å la være.

Hun hevder at det også ligger litt egenterapi i hennes engasjement og at hun flytter fokuset bort fra egne ting når hun er sammen med andre. Å lage sosiale eller faglige arrangement eller å være et godt medmenneske gir henne rett og slett energi.

En av hennes engasjement i lokallaget er den årlige båtturen på Oslofjorden med «Rigmor». Den har laget hatt i kalenderen i en årrekke og har vært til glede for både lagets medlemmer i Asker og Bærum og etter hvert også omliggende lag.

-Vi har booka også i år. I august. Jeg krysser fingrene for at vaksinasjonene er såpass rulla ut at det kan gjennomføres. Nå gleder jeg meg skikkelig til å fysisk møte og å klemme folkene rundt meg, avslutter Kristin.

Sideoversikt

Bli medlem