Nettkurs i smertehåndtering

Trenger du verktøy for å leve bedre med smerter? Kanskje er det mer du kan påvirke i positiv retning enn du tror? Her er et kurstilbud som snakker om begge deler, og som medlem i Personskadeforbundet LTN får du rabatt.

Personskadeforbundet LTN har tidligere arrangert et nasjonalt helgekurs der Ingunn Stanghelle Velarde var fagansvarlig og hovedforeleser. Temaet var smerte og det å leve med smerteproblematikk.

Nå har Velarde laget kurs med det samme temaet, men som er mer omfattende og der deltakelsen er nettbasert.

To kurs

Det blir to parallelle kurs denne gangen, ett for «Håndtering av smerter i hverdagen» og ett for «Mindful Movements med nøkler for håndtering av en hverdag med smerter».

Begge kursene vil inneholde praktisk undervisning i konkrete verktøy som kan være til nytte i hverdagen når denne er preget av smerte, eller også av andre kroniske plager som fatigue, svimmelhet, tinnitus eller liknende.

Det første kurset vil inneholde undervisning og frivillig erfaringsutveksling, og det andre vil være tredelt med én del undervisning, en praktisk del med den milde bevegelsesformen Mindful Movements og én del med frivillig erfaringsutveksling.

Kursene, som etter planen skal ha oppstart med et dagsseminar den 22. oktober, skal videre gå over fire kvelder. Hver bolk er på ca 60 minutter.

Ingunn Stanghelle Velarde fotografert under fjorårets smerteseminar på Gardermoen.

-Begge vil være over fire kvelder mellom 1t og 1t 15min og begynne uken etter dagsseminaret som skal holdes av lokalforeninger i Oslo-området. Prisen er 800,- pr deltaker og med 20% avslag for medlemmer av forbundet, forteller kursholderen.

Ingunn Stanghelle Velarde sier at det var gode tilbakemeldinger fra forrige kurs, men at hun var litt uheldig med annonseringstidspunktet. Noe som førte til at flere ikke fikk det med seg. Derfor er jeg tidlig ute denne gangen.

For spørsmål eller påmelding, send en melding til ingunn@theeverydayphysio.com

Sideoversikt