Trafikksikkerhetsarrangement på Egertorget 02.06.14

Sommer er høysesong for ulykker

Personskadeforbundet LTN har i 30 år jobbet for og med skadde mennesker, våre medlemmer er ansiktene bak tallene i statistikken. En drept eller hardt skadet i trafikken er en for mye, og vi ønsker ikke at andre skal måtte gå gjennom det samme som oss.

Vi står ovenfor en ny sommer, og disse fine lyse dagene og nettene er dessverre høysesong for ulykker. 2013 ble nok et trist kapittel, og vi må alle bidra for å slippe å se disse tallene igjen. Personskadeforbundet LTN inviterer til trafikksikkerhetsarrangement på Egetorget i Oslo mandag 2 juni. Vi ønsker å gjøre alle sjåfører i Norge oppmerksomme på hva de selv kan bidra med for at ulykkene ikke skal skje.

Arrangementet er etter initiativ av medlem og brannmann Helge Viken i samarbeid med Personskadeforbundet LTN Oslo fylkeslag og Brann- og redningsetaten stiller og viser hvordan man klipper et bilvrak, det blir appeller fra Personskadeforbundet LTN og Oslo brann- og redningsvesen.

Tid 2 juni fra kl 14.00

Sted Egertorget

Kontaktpersoner         Helge Viken 413 11 035

Ingeborg Dahl-Hilstad 957 94 800

 

Vedlegg: Til alle sjåfører i Norge

Sideoversikt

Bli medlem

Du får tilsendt vårt medlemsmagasin 10 ganger i året. Ved å ringe sekretariatet på telefon 22 35 71 00 får du gratis rådgivning innen erstatningsspørsmål og bistand til valg av advokat, helse- og sosiale rettigheter og navrettigheter. Du vil også bl.a. få tilbud om ulike kurs, snakke med en likeperson, rabatter samt rimelig leie av våre leiligheter i Bulgaria.

© Personskadeforbundet LTN – Nettside av Fjellvann

Foto: Color Line & Jørgen Syversen ved Firmabilder AS

Vinn weekendtur for 2 med Color Fantasy

Meld deg inn i dag og bli med i trekningen av en all-inclusive tur for 2 med Color Fantasy til Kiel. Enkel registrer via linken under og du er med i trekningen!