Ticket to ride – 2020

Det er en annerledes russetid for ungdommen i år, ikke rulling i russebusser og ikke store forsamlinger. Sammen med vår samarbeidspartner If forsikring, har vi besluttet å ikke ha Ticket to ride i år.

Vi håper russen har en trygg russetid med godt smittevern i år, og så håper vi at vi igjen får snakke med de om en god og trygg russetid til neste år.

 

Personskadeforbundet LTN og If har gjennom flere år samarbeidet for å påvirke russen til sikrere russebilkjøring.Kampanjen ’’Ticket to ride’’ har som mål at russen skal få feire og hygge seg i mest mulig trygge trafikkomgivelser.Vi mener den beste måten å gjøre kjøringen trygg på er gjennom en erfaren sjåfør.

Det er unge mennesker, god stemning, alkohol og trafikk noe som kan føre til farlige situasjoner.
Sammen med If skadeforsikring ønsker Personskadeforbundet LTN å gi et bidrag for å forhindre ulykker. En avtale med Personskadeforbundet LTN gir tilskudd til sjåfør til bilen to valgfrie netter i russetida. Bidraget fra Personskadeforbundet LTN og If er kroner 1 000,-.

Sjåføren må ha hatt sertifikat i minst fem år, og således være en erfaren sjåfør.Gjennom Ticket to ride får sjåføren betalt 1 000,- kroner for to oppdrag.

Avtalen om tilskuddet inngås ved at russen signerer en verdikupong de får av lokallagene og sender inn til sekretariatet. Verdikupong fås ved henvendelse til sekretariatet, eller ditt lokallag som du finner her: lokallag, eller registrer deg via appen vår på Facebook samtidig som du liker Personskadeforbundet LTN på Facebook.

Personskadeforbundet LTN ønsker med dette tiltaket å gjøre Personskadeforbundet LTN kjent for ungdom samtidig som vi håper antallet ulykker skal gå ned.Kjenner dere en ungdom som er skadet og kanskje vil ha godt av foreningens aktiviteter og tilbud.Kontakt ungdomsutvalget i Personskadeforbundet LTN på: post@personskadeforbundet.no

Verdikupongene må sendes inn før 1. juni. Gjelder ikke for våren 2020, da det er besluttet å ikke ha Ticket to ride i år.

Sideoversikt

Bli medlem

Du får tilsendt vårt medlemsmagasin 10 ganger i året. Ved å ringe sekretariatet på telefon 22 35 71 00 får du gratis rådgivning innen erstatningsspørsmål og bistand til valg av advokat, helse- og sosiale rettigheter og navrettigheter. Du vil også bl.a. få tilbud om ulike kurs, snakke med en likeperson, rabatter samt rimelig leie av våre leiligheter i Bulgaria.

© Personskadeforbundet LTN – Nettside av Fjellvann